Ibiza, în zodia petrecerii

Home / Destinatii instagramabile / Ibiza, în zodia petrecerii
Ibiza, în zodia petrecerii

Ibiza sau Eivissa, în catalană, este recunoscută ca făcând parte din Patrimoniul UNESCO datorită culturii și a biodiversității sale. Arhitectura sa i-a adus numele de „Insula Albă”. Ibiza este cel mai cunoscută pentru cele aproximativ 50 de plaje amenajate de-alungul insulei. Mai mult de atât, aș spune că Ibiza a devenit faimoaisă pentru petrecerile de peste noapte. Am făcut o listă cu cele mai instagramabile locații pentru petreceri pe plajă.

Clubul Bora Bora se află pe Playa d’en Bossa. Aceasta este stațiunea principală din Ibiza și este situată lângă cea mai lungă plajă de pe insulă. Intrarea la clubul de pe plajă este gratuită, iar petrecerea începe înainte de a apune soarele și ține până la răsărit. Deasemenea, nu se cere dress-code, petrecerea fiind foarte aproape de plajă. Intrarea le este permisă și minorilor, dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Clubul Amnesia se află lângă San Antonio, care este cel de-al doilea oraș din Ibiza ca mărime și rămâne constant din anii ’80, până astăzi în ceea ce privește distracția. În funcție de eveniment, prețurile biletelor pot varia, iar cât despre dress-code, acesta trebuie să fie adecvat. De altfel, Amnesia se află printre cluburile preferate ale celebrităților.

Situat la 15 minute de Portul Ibiza, clubul de noapte Pacha face parte din topul cluburilor legendare, impreună cu Ushuia, Space și Eden. Pacha oferă o gamă variată de stiluri muzicale, cocktail-uri excelente, având inclusiv o zonă de restaurant și o sală de sushi. Prețul biletului variază în funcție de eveniment și este solicitată o vestimentație elegantă.

Es Paradis este situat în centrul San Antoni, fiind ușor accesibil din orice parte a insulei. Pe timpul nopții, există autobuze speciale care merg către Es Paradis. Acqua Party este cel mai așteptat eveniment al anului dintre cele organizate de cei de la Es Paradis. Fiind foarte ușor să te uzi în timpul acestei petreceri, îți recomand să porți costum de baie pe sub haine.

Pune-ți ținutele de party în bagaj și fă-ți loc de poze în telefon. Te asigur că o să ai instagram-ul plin până la sfârșitul sejurului.